Pon - Pet 9:00-17:00 05 902 38 22
info@jrm-finance.si
Telefon
05 902 38 22
Email
info@jrm-finance.si
Kontakt
JRM Finance > Storitve > Finančna zaščita

Finančna zaščita

Pomen finančne zaščite bomo najbolj razumeli skozi enostavno zgodbo:

Svetovna denarna statistika je sledeča. 1% prebivalstva ima v lasti kar 99% vsega denarja, kar pomeni, da se preostali 1% denarja razdeli na 99% svetovne populacije. To je dejstvo!

Če se sedaj ozremo k povprečnemu človeku, ki predstavlja 99% prebivalstva, je največje bogastvo, ki ga ima to, da lahko hodi v službo, kjer služi denar za preživetje. Če izhajamo iz te predpostavke, lahko poenostavimo, da vsak, ki na podlagi svojega dela služi denar, sebi in svoji družini predstavlja tiskalnik denarja. Sedaj pa se pojavi glavno vprašanje. Če imate, doma tiskalnik denarja, ki vam omogoča preživetje, kaj je vaš največji strah?

Verjetno to, da bi se ta tiskalnik iz kakršnihkoli razlogov pokvaril…

Žal na to nimamo veliko vpliva, saj se tiskalnik lahko vedno pokvari. Je pa naša naloga, da to pričakujemo in da pravi čas poskrbimo za primerno zaščito.

Če se vrnemo na povprečnega človeka, je primerna zaščita nezgodno zavarovanje, zavarovanje v primeru kritičnih bolezni in smrti itn. Torej, vse, kar bi onemogočilo našo opravilno sposobnost, saj je ta naše edino bogastvu v kapitalu.

Osebni finančni svetovalci

Josip Kovačevič

Osebni finančni svetovalec

Daniela Jurkovič

Osebni finančni svetovalec

Rok Istenič

Osebni finančni svetovalec