Pon - Pet 9:00-17:00 05 902 38 22

Zax

Pridobite ponudbe vseh zavarovalnic v Sloveniji brez posredovanja zavarovalnega zastopnika

Pri podjetju JRM smo ponosni soustanovitelji ZAX-a, inovativne aplikacije, ki revolucionira svet avtomobilskih zavarovanj. Ker verjamemo v moč tehnologije nenehno iščemo nove načine, kako olajšati življenje naših strank.
ZAX je neodvisni primerjalnik cen, zasnovan tako, da vam brezplačno poišče najprimernejšo ponudbo na trgu, pri čemer kontakt z zavarovalnim agentom ni potreben!

Z le nekaj kliki pridobite pregled vseh najboljših možnosti, prihranite čas in denar ter zagotovite sebi in svojemu vozilu najboljšo zaščito.
Ne glede na to, ali ste novi voznik ali izkušen veteran cest, vam ZAX omogoča, da z lahkoto primerjate in izberete najboljšo ponudbo za svoje avtomobilsko zavarovanje.
Zakaj izgubljati čas z iskanjem, ko pa lahko Zax za vas opravi vse? Enostavno vnesite svoje podatke in Zax vam bo predstavil najboljše možnosti, prilagojene vašim potrebam.

Prednosti uporabe ZAX:

  • Neodvisnost: ZAX je popolnoma neodvisen in nepristranski, kar vam zagotavlja poštene in pregledne primerjave različnih zavarovalnic.
  • Brezplačnost: Uporaba ZAX-a je popolnoma brezplačna, brez skritih stroškov ali provizij.
  • Prihranek časa in denarja: Z našo aplikacijo lahko hitro najdete najprimernejšo ponudbo, kar vam prihrani dragoceni čas in denar. Naša napredna tehnologija pa zagotavlja, da vedno dobite najnovejše in najnatančnejše podatke.
  • Enostavna uporaba: Preprost uporabniški vmesnik omogoča, da sklenete zavarovanje v nekaj klikih.
  • Varnost in zanesljivost: Podjetje JRM je uveljavljeno na trgu zavarovanj, kar pomeni, da lahko zaupate naši strokovnosti.

Pustite stres ob strani in prepustite ZAX-u, da za vas najde najboljše zavarovanje!

Partner:

Naše storitve

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte nas kadarkoli in pomagali vam bomo!

05 902 38 22
info@jrm-finance.si

Kontaktiraj nas

Share This